ЗА НАС

ИСТОРИЯ И ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ

КОИ СМЕ НИЕ?

ДЕЙНОСТТА НА „ЛАЙВСТРИЙМ“ ООД СЕ РАЗВИВА В ДВЕ НАПРАВЛЕНИЯ:

ПРОИЗВОДСТВО НА  ТВ ПРОГРАМИ

Производство на професионално видео съдържание ОТ-ДО или от първоначалната идея до излъчването в ефир. Екипът ни се състои от професионалисти с огромен опит в създаването на видео продукции за всички големи ефирни телевизионни оператори в България, като бТВ, БНТ, Нова телевизия, БИТ, ТВ7, Нюз7, Супер7 и други по-малки.Работим с най-добрите сценаристи, с които сме реализирали едни от най-големите и популярни световни формати излъчвани у нас.

ИЗЛЪЧВАНЕ НА ТВ ПРОГРАМИ

Ние можем да излъчим програми на живо в социални мрежи като facebook, платформи за видеосподеляне като YouTube, както и да бъдат вградени  в сайтове чрез HLS, Dash и RTMP. Излъчването е с адаптивен битрейт стрийминг  и поддържа всички резолюции до 4k,  автоматично архивиране на излъчената програма. Практически неограничен брой зрители по едно и също време. Възможност за:

  • времево преместване на излъчването
  • защита с парола
  • монетизиране на излъчването

КАКВО МОЖЕМ?

Можем да произведем както големи риалити формати, концерти, игри, ток шоу, спортни събития, церемонии, телевизионни предавания от всякакъв жанр, публицистика, така и реклами, корпоративни видеа, документални и образователни филми и всякакви други презентационни видеоматериали.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ВИДЕО СЪДЪРЖАНИЕ

Изготвяне и производство на допълнителни видеоматериали, графични елементи и решения в зависимост от заданието. Изготвяне на шапки, кашове, осъществяване на конферентни връзки, аудио дизайн, мултимедиа за видеостени и всичко необходимо за една професионално реализирана програма.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

LIVESTREAM ГАЛЕРИЯ

ЗА ВРЪЗКА С НАС ИЛИ ЗАЯВКА ИЗПОЛЗВАЙ НАШАТА СТРАНИЦА С КОНТАКТИ

LIVESTREAM

LIVESTREAM

ПОСЛЕДВАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК
ПОСЛЕДВАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК